Primele mele Cupcakes

 

Inedita si originala, cutia cu 4 Cupcakes din body-uri si sosete pentru bebelusi este cadoul perfect pentru prima vizita la maternitate sau pentru botez ! Primele mele Cupcakes sunt realizate din 4 body-uri din bumbac 100%, 2 perechi de sosetele, 4 forme de hartie colorata pentru copt briose si 4 fundite din organza. Cutia eleganta, din carton argintiu sidefat, are dimensiunile de 18 / 18 / 9 cm si dispune de un insert alb, care sustine cele 4 cupcakes. Pentru o nota finala de originalitate, cutia este personalizata cu panglica New Baby Girl / Boy.

Alice Blue a conceput acest cadou, ca de altfel toate celelalte cadouri din categoria New Baby, FARA a folosi lipiciuri sau scotch-uri neprietenoase in preajma bebelusului. Disponibile in stoc, diferite marimi de body-uri si sosetele (de la 0 la 6 luni), design variat. Nu uita sa insotesti cadoul tau si de unul din baloanele New Baby!

Veti primi fotografii ale produsului comandat. chiar inainte de expedierea lui. Va invitam sa ne contactati telefonic sau sa folositi Formularul de Contact.